ΑΝΔΡΙΚΑ (MEN)

Εσώρουχα δικής μας παραγωγής υπό το brand name «Dicalvo» τα οποία συνδυάζουν πολύ χαμηλή τιμή και άριστη ποιότητα και συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες ανδρικών εσωρούχων.

Συλλογή ανδρικών εσωρούχων Byblos συνεχούς ροής

Όμορφη μέσα στην απλότητα της η βασική συλλογή αντρικών εσωρούχων Byblos, συνδυάζει το όνομα μιας επώνυμης μάρκας με την καλή ποιότητα και το προσιτό επίπεδο τιμών!

Η επίσημη ανδρική συλλογή εσωρούχων του C.Ronaldo

Με κεντρικό πρόσωπο έναν από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, τον Cristiano Ronaldo,  η CR7 αποτελεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σήματα στην κατηγορία του ανδρικού εσωρούχου και κάλτσας παγκοσμίως.
Η Δανέζικη εταιρία JBS Textile Group που βρίσκεται πίσω από το σήμα, μετρά κατασκευαστική παράδοση από το 1939 και αποτελεί την ηγέτιδα δύναμη στην παραγωγή εσωρούχων και κάλτσας στην Σκανδιναβία.
Οι συλλογές CR7 σχεδιάζονται απο κοινού από τον ίδιο τον Cristiano Ronaldo και τον βραβευμένο Αμερικανό σχεδιαστή Richard Chai, γνωστό για την συνεργασία του με τους οίκους Armani, Donna Karan και Marc Jacobs. Κάθε συλλογή περιλαμβάνει ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε εσώρουχα (σλιπ, μπόξερ κ.α.) σε μονάδες ή συσκευασίες 2 ή 3 τεμαχίων.
Κάθε τεμάχιο κατασκευάζεται από επιλεγμένα υλικά με στόχο τη βέλτιστη ποιότητα και την σωστή εφαρμογή.

Ελληνική εταιρεία εσωρούχων με έδρα την Κατερίνη

H εταιρεία “ΔΟΜΝΑ EΕ” παράγει τα εσώρουχα «VERO by aslanis» τα οποία αποτελούν μια πλήρη πρόταση εσωρούχων για τον άντρα, την γυναίκα και το παιδί μέσα από μια μεγάλη συλλογή εσωρούχων. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλες οι ελκυστικές προτάσεις εσώρουχων «VERO by aslanis» χαρακτηρίζονται έντονα από υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ακολουθούν πάντοτε τις τάσεις της μόδας. 
Η εταιρεία “ΔΟΜΝΑ EΕ” στεγάζει όλες τις επιχειρησιακές της δραστηριότητες σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκτάσεως 4.500 τετραγωνικών μέτρων σε περιοχή που βρίσκεται στο 4χλμ. Κατερίνης – Ν. Κεραμιδίου. 

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close