ΠΑΙΔΙΚΑ-ΒΡΕΦΙΚΑ

(Κλικ στη φώτο για να δείτε την Νέα Συλλογή)

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μία από τις ποιοτικότερες Ελληνικές εταιρίες βρεφικών και παιδικών εσωρούχων-πυτζαμών την Pretty Baby με αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις σε όλα τα είδη
στα καταστήματα «Dicalvo» .

Λίγα λόγια για την PRETTY BABY-
Η παραγωγή και η διάθεση των προϊόντων Prettybaby ξεκίνησε το 1990 στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Στόχος μας από το ξεκίνημα μας, πριν 30 περίπου χρόνια, ήταν η παραγωγή βρεφικών εσωρούχων, πιτζαμών και εξωρούχων υψηλής ποιότητας.

Για την επιτυχία του σκοπού αυτού επιλέγουμε όλα αυτά τα χρόνια τα καλύτερα βαμβακερά νήματα και παράγουμε το τελικό προϊόν στην Ελλάδα σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει.

Η παραγωγή των υφασμάτων, ο σχεδιασμός, η κοπή, η ραφή και ο ποιοτικός έλεγχος γίνονται εντός του εργοστασίου. Τόσο η βαφή όσο και η επεξεργασία τους δεν περιέχουν χημικές ουσίες που είναι βλαβερές για την υγεία. Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, άριστα καταρτισμένο προσωπικό και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.
Σήμερα το όνομα PrettyBaby- όμορφο μωρό- είναι συνώνυμο της ποιότητας στα βρεφικά εσώρουχα και εξώρουχα και κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά. Το όνομα Prettiesείναι αντίστοιχα ο διακριτικός τίτλος για τα παιδικά και εφηβικά εσώρουχα καθώς και πιτζάμες που παράγει η εταιρεία με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής για τα παιδιά.

Σταθερή πολιτική της εταιρείας μας αποτελεί και σήμερα η αγορά των καλύτερων βαμβακερών νημάτων, το σωστό μεγεθολόγιο σύμφωνα με τις στατιστικές βρεφανάπτυξης και παιδικής ανάπτυξης, όπως επίσης και η έκφραση των τάσεων της μόδας στα χρώματα και το σχεδιασμό των προϊόντων της

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close