Σουτιέν – εφαρμογή

Μετρήστε την περιφέρεια ακριβώς κάτω απο το στήθος σας και στρογγυλοποιήστε στο  πλησιέστερο μέγεθος,  αν π.χ μετρήσετε 89 εκατοστά το μέγεθός σας είναι 90. Στη συνέχεια μετρήστε το μπούστο σας  ακριβώς επάνω στην θηλή με ιδιαίτερη προσοχή φροντίζοντας η μεζούρα να είναι απόλυτα οριζόντια.


Το μέγεθος σουτιέν αποτελείται από 2 διαφορετικά σύμβολα: Πρώτα βάζουμε τον αριθμό (π.χ. 65 – 70 – 75 – 80 -85 -90 -95 -100 κτλ), ο οποίος δείχνει την περιφέρεια της πλάτης μας. Στη συνέχεια βάζουμε το γράμμα με λατινικούς χαρακτήρες (π.χ. Α, Β, C, D, D/D ή E, F, G, H κτλ), το οποίο δείχνει το μέγεθος του στήθους μας και ονομάζεται διεθνώς Cup.

Τα καταστήματα Dicalvo Underwear έχουν συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες σουτιέν και εξειδίκευση στο πολύ μεγάλο στήθος και cup D έως H, ενώ το εκπαιδευμένο μας προσωπικό σας παρέχει βοήθεια για να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος που σας ταιριάζει.

PARFAIT– Εταιρεία από της Η.Π.Α. με ειδίκευση στο μεγάλο στήθος, θα την βρείτε αποκλειστικά για την Βέροια και την Πτολεμαΐδα στα καταστήματα Dicalvo Underwear και σε χαμηλές τιμές!

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close